sâmbătă, 14 februarie 2009

Valentine's Day

De ce exista Valentine's Day? Oare avem nevoie de o zi speciala care sa ne aminteasca ca iubim? Ma duce cu gandul oarecum la ipocrizia din preajma Craciunului. Toti incearca sa fie mai buni, sa fie impacati cu ei insisi, sa faca donatii, sa mearga la Biserica, sa asculte colinde, sa tina post, sa nu injure. In restul anului pot. Dar atunci nu.
Cam asa si de Valentine's Day. Astazi trebuie sa ne intelegem bine, trebuie sa existe comunicare, trebuie sa ne iubim si trebuie sa ne aratam iubirea. Pentru ca e o zi dedicata iubirii. De aceea magazinele sunt pline de perne, cani, jucarii, felicitari (a se insera orice aici) rosii in forma de inimioara.

Dar eu n-am nevoie de o zi speciala pentru a arata ce simt. Am la dispozitie fiecare zi. La fel ca si tine.

2 comentarii:

  1. Ideea e de genu "turma" ( probabil nu am folosit cea mai buna forma de exprimare ). E ca in liceu... cand cea mai COOL sau cel mai COOL zice sa ca ar fi fain sa facem ceva azi sau maine ... restu' zic WOW asa e, ASA TREBUIE...

    Totusi o alta abordare ar fi faptul ca, de cele mai multe ori, noi oamenii, avem nevoie de motivatii in plus pentru a face lucruri bune... daca pui astfel problema... de ce facem cadouri persoanelor dragi noua numai de zilele lor de nastere, craciun... ? Pentru ca daca le-am face mereu cadouri nu ar mai fi considerate speciale... nu ? Probabil asta este motivul sau nu... oricum, in ceea ce priveste cadourile, consider ca un cadou bine facut este acela care este cel mai putin asteptat ( adica atunci cand cel care il primeste n-are nici cea mai mica idee... altfel se pierde farmecul ... )
    O prima/ultima intrebare...
    Cum te-ai fi simtit daca prietenul tau nu te-ar fi invitat in oras de "Valentine's day"?

    RăspundețiȘtergere
  2. Val's day e doar ceva comercial. Daca iubesti, iubesti indiferent de zi, fie val's day, fie craciun, fie orice zi ar fi. Eu personal (si implicit nici prietena mea:D) nu sarbatoresc astfel de zile intr-un mod aparte fata de celelalte zile. Prefer sa ii ofer un cadou sau un buchet de flori cu 2-3 zile inainte.. urasc spiritul de turma, cum spune si adi.

    RăspundețiȘtergere