vineri, 12 septembrie 2008

Copiii inocenti corupti de televizor

Stii si tu copiii din zilele noastre. Da, cei curajosi, care se cred buricul pamantului (si aici nu vreau sa jignesc formatia sibiana cu acelasi nume), care au auzit din scutece de marijuana si cluburi, care fumeaza de la 10 ani si sunt tru. Nu. Pe bune. Chiar sunt tru. Se pare totusi ca acesti copii au invatat sa si omoare. Nu doar animale, ci si alti oameni (desi diferenta intre cele doua notiuni devine insesizabila).

Numarul copiilor sub 14 ani
(chiar nu-mi suna bine numarul minorilor sub 14 ani; din moment ce au sub 14 ani, as zice ca sunt minori) care comit crime este in continua crestere in Romania!

Raspunsul meu dupa citirea acestei constatari ar fi cam asa...
- Prostilor! Nu ati stiut sa va educati copiii. Mai bine ati mers la munca in Italia sau Spania si i-ati lasat de la 10 ani cu vecinu, vecina, bunicu, purcelu, pisica, hamsteru (mai introduceti voi animale aici). Sa va rusine! Sau poate sunteti oameni de afaceri si nu aveti timpul necesar pentru a-l dedica fiului/fiicei dumneavostra? Atunci ma intreb de ce naiba l-ati facut? Mai bine aveati grija in continuare de afacerea dumneavoastra.
Raspunsul unui domn este:
Stateam aseara la TV si ma uitam pe Animax impreuna cu fi-miu. Am ramas interxis sa vad ca ruleaza tot felul de idiotenii de desene animate japoneze cu copii care taie si omoara cu sabia alti copii. In tot aceste timp CNA-ul sta cu mainile in san sau asteapta sa scriem noi despre aceste lucruri ca sa se sesizeze, iar copii isi omoara partenerii de joaca in Romania !
Eu ma intreb...oare domnul a vazut avertismentul cu interzis copiilor sub 16 ani? Nu m-am mai uitat de vreo 2 luni pe Animax, dar stiu sigur ca inaintea anime-urilor mai "violente" era pus avertismentul (si asa...anime-urile difuzate pe Animax sunt de adormit copii: Kaleido Star, Digimon, Kyoro Chan, Spiral).
Concluzie: Intotdeauna e mai usor sa dai vina pe televiziune decat sa iti asumi responsabilitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu