marți, 18 noiembrie 2008

A-Camp: Winter Edition

Mai sunt 3 zile in care va puteti inscrie in A-Camp-ul din aceasta iarna. Un mic preview al Profanatorului de Anime 2 si un filmulet scurt cu locatia.
Si pentru ca nu cred ca am pus pe blog:
A-Camp Highlights 1, A-Camp Highlights 2. Chiar merita!

8 comentarii:

 1. ...si in jurul a catzi roni se invarte afacerea?

  RăspundețiȘtergere
 2. Pe site sunt toate detaliile...in total costa 650 lei, dar daca te inscrii pana poimaine, poti da in 2 rate - prima de 250 si a doua de 400.

  RăspundețiȘtergere
 3. si trecatorul se uita la... anime.uri

  RăspundețiȘtergere
 4. ti se pare...sunt doar curios cat costa imaturitatea

  RăspundețiȘtergere
 5. PS: ...nu vreau sa mi-o luati in nume de rau...chiar nu am intentia de a jigni pe nimeni...dar dupa cum am mai spus am prostul obicei de a spune exact ceea ce gandesc...

  RăspundețiȘtergere
 6. nu mi se pare... you got it all wrong.

  si btw, tu prin ce prisma consideri asta imaturitate... cand n.ai nici o idee despre ce e vb...

  RăspundețiȘtergere
 7. "cand n.ai nici o idee despre ce e vb..."

  stiu despre ce-i vorba...dar anime camp-urile, nijikon, otaku fest s.a.m.d...mi se par niste chestii super misto daca ai pana in 15 ani...sa zicem...dar deja de la 15 ani in sus ar cam trebui sa fie facuta diferenta intre misto si penibil...nush ce placere ii sa-l ezi pe ion , 24 ani, student, imbracat ca un pokemon (stiu ca-i exagerat exemplul...dar incerc sa-mi exprim punctul de vedere cat de bine pot)...
  ...ma rog oricum fiecare se distreaza dupa cum simte (decat sa va drogati sau te miri ce alte minuni sa mai faceti...mai bine asa)...in fond si la urma urmei eu sunt un nimeni sa-i judec pe altii.

  RăspundețiȘtergere