luni, 17 noiembrie 2008

Club de anime

Se pare ca am gasit o sala pentru sambata la 14 30 pentru clubul de anime. Avand in vedere ca joi e balul din Inginerie si ca vineri nu o sa facem programare de la 17, cel mai probabil vinerea asta o sa il tin tot de la 16 la 18 in IM222.
A ramas o discutie despre manga, dar la sfatul cuiva o sa vorbesc intai despre anime si las pe alta data manga. In ultimele 40 de minute o sa proiectez Profanatorul de Anime pentru cei care nu l-au vazut asa ca astept cat mai multi.

12 comentarii:

 1. si sunt multumiti membrii clubului??

  din ce scrie aici "dar la sfatul cuiva o sa vorbesc intai despre anime"...sa inteleg ca le predai oamenilor anime...sunt si care vin cu caiete acolo??? :-o...nu pot sa cred ca exista persoane care fac asa ceva...sincer...despre ce vb tu aici se cheama "lectie de anime" nicidecum club anime. un club anime ar trebui sa fie distrctiv, sa faci diferite chestii impreuna cu ceilalti...nu sa asculti o "profesoara" 2 ore...ca de asta sunt satuli oamenii de la scoala...dar ma rog gusturile sunt impartite

  RăspundețiȘtergere
 2. cineva nu mai are "return" si "." pe keyboard.


  >Anyway, have fun si bafta. Stiu ca te-ai straduit mult si vrei sa fie totul bine cu clubul.

  RăspundețiȘtergere
 3. Oniichan ^^
  @ trecator: Nu, nu vreau sa predau. Doar o sa fac o impartire a anime-urilor dupa gen pentru ca unii sunt la inceput si poate un minut-doua despre cum au aparut.

  RăspundețiȘtergere
 4. Dar esti tare impotriva...
  Pe urma as fi curioasa de exemplu fiecare ce gen prefera cu exemple de anime-uri.

  RăspundețiȘtergere
 5. :))...sa nu confunzi...sunt genul de persoana care vorbeste ceea ce crede(defectul meu major)....deci sa nu crezi ca sunt impotriva cu ceva...chiar mi se pare o idee buna sa-ti uramaresti 'visele'...dar mi se pare ca fan-club-ul tau e structurat cam asa...membrii si tu...adik un fel de profesoara cu elevii...adik unde e distractia???

  RăspundețiȘtergere
 6. dude ... nici macar nu visezi cat de distractiv e ;)) prietenii stiu de ce :P

  RăspundețiȘtergere
 7. De ce nu faci un anunt sa il circulam pe bloguri, presa...sa stie lumea...poate mai sunt si altii interesati....

  RăspundețiȘtergere
 8. by the same [no id]

  "Oniichan ^^"
  ...nu am vrut :(


  @anime club: poate intr.o zi ajungi sa le zici si de mecha...

  RăspundețiȘtergere
 9. @Calin: Am inceput sa strang lume de mai bine de o luna. Nu as vrea sa fac mare tam-tam din mai multe motive...pe care nu ti le pot zice aici. Oricum, de la 30 de persoane se afla relativ usor de club.

  RăspundețiȘtergere
 10. si eu vreau in club:):D sunteti din sb totusi?:D

  RăspundețiȘtergere
 11. Da. Lasa-mi adresa ta de mail sau id-ul de messenger ^^

  RăspundețiȘtergere