duminică, 9 noiembrie 2008

Manualul

Presupunand ca Adevarul e o femeie, nu-i oare intemeiata banuiala ca toti filosofii, in masura in care au fost dogmatici, s-au priceput prea putin la femei?

Am aflat ieri de o carte. Se numeste Manualul de Steve Santagati, o carte ce se doreste a fi o adevarata Biblie despre barbati, dezvaluind cu inteligenta secrete de-ale barbatilor, pe care acestia nu vor ca femeile sa le afle. Eu am tendinta sa fiu putin sceptica, dupa cum ziceam si intr-un post anterior. Nu pot sa am incredere oarba intr-o persoana care se autodeclara iubit in serie al femeilor, pentru ca pur si simplu nu cred ca toate persoanele de gen feminin sau masculin sunt la fel. Nu sunt.
Am observat ca in general cine nu ar trebui sa vorbeasca, incearca sa se afirme vorbind. Cine nu e in domeniu, vrea sa explice. Poate pentru ca cel care stie, intelege cat de complex e fenomenul si nu se arunca in afirmatii. Atunci cum sa am eu incredere in ce imi spune un iubit in serie al femeilor?

8 comentarii:

  1. Asta e putin cam ciudat ... "iubit in serie al femeilor" suna putin ciudat dar e adevarat
    adica daca baiatul a avut 11 prietene inainte sau un numar si mai mare, si el a fost iubit de toate mi se pare logic ... acum sunt cazuri de "macho" care nu trebuie bagate in seama, infine. Apropo de carte, cineva ar trebui sa faca tot posibilul ca aceea carte sa nu ajunga in maini gresite ... adica a femeiilor :D nu de alta dar mi se pare chiar stupid sa pui barbatii sub un tipar si sa crezi ca toti is asa... acum pe tine te inteleg ca nu crezi ca toti is lefel dar anumite chesti da se aseamana... uni o numesc "gena masculina comuna" alti pur si simplu coincidenta[ma refer la anumite chesti de bun simt care barbati in general nu le respecta].

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista lucruri comune, dar aia nu inseamna ca toti gandesc si actioneaza la fel :)

    RăspundețiȘtergere
  3. deci ce pot spune...acesta e un exemplu de om destept...pentru ca stie sa se foloseasca de prostia altora in avantajul lui...pana lumea va constata ca aceasta carte e o porcarie scriitorul va ajunge cu buzunarul plin...respectele mele pentru el ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ca nici cei care sunt altfel... nu sunt chiar atat de diferiti.

    RăspundețiȘtergere
  5. is curios, cate carti au mai fost scrise despre barbati ... dar numarul cartilor despre cum gandesc femeile e de 10 ori mai mare si daca le citesti pe toate .. tot nu reusesti sa intlegi 10% din cum gandeste o fata. Asta e viata

    RăspundețiȘtergere
  6. Si ai vrea sa intelegi? :P

    RăspundețiȘtergere
  7. cateodata poate as vrea sa inteleg... dar imi trece repede, pentru ca nu am un motiv care sa ma impinga sa o fac.

    RăspundețiȘtergere
  8. femeile-s usor de inteles...dar tb putina atentie

    RăspundețiȘtergere